Ariadna Gutierrez sai roolin xXx-toimintaelokuvasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Miss Kolumbia Ariadna Gutierrez on onnistunut saamaan merkittävän elokuvaroolin uudesta xXx: The Return of Xander Cage -toimintaelokuvasta. 22-vuotias kaunotar näyttelee elokuvassa tähtinäyttelijä Vin Dieselin rinnalla.

TMZ-viihdesivuston mukaan Gutierrez on hiljattain lentänyt Dominikaaniseen tasavaltaan, jossa elokuvan kuvaukset alkavat. Vaikka kaunottarella onkin kokemusta näyttelemisestä, ei hän ole aiemmin esiintynyt toimintaelokuvassa.

Miss Kolumbian fanit ovat olleet innoissaan Ariadnan saavutuksista Miss Universe-kisaskandaalin jälkeen. Missikisassa sattunut kruunausmoka ei ole lannistanut Gutierrezia ja nyt hänen uransa näyttelemisen parissa näyttäisi lähteneen nousuun. Suuren budjetin toimintaelokuvassa näytteleminen on Ariadnalle suuri saavutus.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat