Irina Shayk julkaisi alastonkuvan – seksikkäissä saapikkaissa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Irina Shayk on saanut faninsa villiintymään sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan alastonkuvalla. Milanon muotiviikoilla esiintyvä kaunotar poseeraa kuvassa pelkät saapikkaat jalassa.

Tähtösen jalkoja ei korista mitkä tahansa kengät, vaan Irina on vetänyt jalkoihinsa Versacen kultapohjaiset luksuskengät. 30-vuotias Shayk joutui skippaamaan vuoden 2016 Oscar-juhlat osallistuakseen muotinäytöksiin Milanossa.

Daily Mail -lehden Shayk on haltioissaan upeista kengistään, eikä hän selvästikään halua riisua niitä pois edes rentoutuessaan muotinäytösten välillä. Kaunotar ei tunnetusti ujostele alastomuuttaan, sillä huippumalli on myös aiemmin julkaissut useita alastonkuvia netissä.

Sundayzzzz

Kuva, jonka irinashayk (@irinashayk) julkaisi