Katie Pricen seksivinkki naisille: ”Masturboi ennen miestä”

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähtenä ja kurvikkaana povipommena tunnettu Katie Price suhtautuu tiettävästi avoimella mielellä seksin harrastamiseen. Glamour-mallina elantoaan tienaava superjulkkis on kertonut, että hän voisi mennä vieraan miehen kanssa sänkyyn myös rahasta, eli miljoonasta punnasta.

Nyt viiden lapsen äiti jakaa seksivinkkejään naisille. Hän kertoi ITV-televisiokanavan Loose Women -ohjelmassa, että jokaisen naisen tulisi opetella saavuttamaan orgasmi masturboimalla ennen miehen kanssa rakastelemista. Hän kehottaa kaikkia naisia tekemään tutkimusretkiä genitaalialueilleen, jotta he tietäisivät mistä he pitävät ja kuinka kokonaisuus toimii.

Katie Pricen aviomies Kieran Hayler petti vaimoaan kahden hänen ystävänsä kanssa. Mies kärsii seksiaddiktiosta, jota hoidetaan muun muassa terapian avulla. Pricen mukaan lapset saattavat vaikuttaa pariskunnan seksielämään tuhoisasti. Silti hänen mukaansa suhteessa täytyy keskustella avoimesti ja harjoittaa seksiä sekä läheisyyttä, jotta se toimi pomminvarmasti.