Salasuhde julki: Katy Perry ja Orlando Bloom lemmenlomalla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Katy Perryn ja näyttelijä Orlando Bloomin välille on roihahtanut romanssi. Pariskunta on tapaillut salaa jo parin kuukauden ajan ja nyt kaksikko on suunnannut yhdessä lemmenlomalle Havaijille.

Daily Mail -lehden mukaan tähtösten loma on ollut täynnä aktiviteetteja, mutta myös romanttisia illallisia. Tarkkasilmäiset fanit bongasivat Katyn ja Orlandon muun muassa patikoimassa yhdessä. Pari ei ole peitellyt ihastustaan toisiaan kohtaan, sillä he pitelivät toisiaan kädestä kiinni ja halailivat julkisesti.

Molempien huulilla oleva leveä hymy puhui se puolesta, että loma oli onnistunut. Entertainment Tonight -sivuston mukaan parin romanssista on huhuttu tammikuusta lähtien, kun parin nähtiin flirttailevan keskenään Golden Globes -juhlissa. Jää nähtäväksi, onko tässä seuraava Hollywoodin tähtipari.