Kuvankäsittely sai äidin suunniltaan: ”Soitan heti ambulanssin!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Älypuhelimille on olemassa monia kuvanmuokkausohjelmia, joiden avulla omia kasvoja pystyy muokkaamaan ja venyttämään todella erinäköisiksi. Erään nuoren naisen äiti ei kuitenkaan ollut tästä tietoinen, minkä vuoksi hän uskoikin tyttärensä muokatun kasvokuvan avulla tehtyyn pilaan täysin.

Claire Maughan juksasi äitiään kuvalla, jossa hän oli muokannut kasvonsa lähes muodottomiksi, paisuttanut huulensa valtaviksi ja venyttänyt poskia niin paljon, että silmät olivat muurautuneet umpeen. Maughan lähetti äidilleen viestin, jossa hän kertoi epäilleensä, että hän on saanut pähkinöitä sisältäneestä kakusta allergisen reaktion.

Äiti huolestui välittömästi ja kysyi tyttäreltään, että onko hän kunnossa. Paluuviestinä tytär lähetti äidilleen kuvan, jossa hänen kasvonsa olivat paisuneet tunnistamattomiksi. Äiti kauhisteli huolestuneena tyttärensä terveydentilaa ja kasvokuvaa samaan aikaan kun tytär on luultavasti kikatellut onnistuneen pilan vuoksi.