Muutto paljasti seksilelujen piilopaikan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten 1800-luvun lopun muotitauti hysteriaa hoidettiin maailman ensimmäisellä kannettavalla vibraattorilla. Sen kerrottiin tuottavan naisille rauhoittavia paroksysmejä, eli orgasmeja. Välineen kehitti vuonna 1882 brittiläinen Joseph Mortimer Granville, ja vibraattori oli avoimesti lääketieteen nimissä käytetty laite.

Tekniikan kehittyessä vibraattorit levisivät nopeasti 1900-luvun alussa vastaanotoilta ihmisten koteihin, ja orgasmeja tuottavista laitteista tuli nopeasti kotitalouksien viidenneksi yleisin väline – heti ompelukoneen, tuulettimen, keittimen ja leivänpaahtimen jälkeen. Nyt netissä leviää kuva, jossa paljastetaan yhden naisen dildokokoelman.

Kuvassa ei kuitenkaan näytetä seksivälineitä vaan patja, jonka alla erotiikkalelut ovat olleet piilossa. Huvittavassa kuvassa kerrotaan, että kaverukset olivat muuttaneet ystävättärensä tavaroita uuteen kotiin, ja patjaan oli painautunut mielenkiintoisia kuvioita. Vaikea arvata, mitä nainen oli patjansa alla säilyttänyt.

Orgasmilaitteita kutsuttiin aikoinaan muun muassa kodin ilmapiirin parantajiksi ja paremman perhe-elämän antajiksi. Jalkovälin hierontaa suoritettiin käsillä lääketieteen nimissä vielä viktoriaaniselle aikakaudelle saakka, ja lopulta lääkärit saivat väsyneiden käsiensä tueksi ensimmäisiä hierontalaitteita. Tosiasia on, että ihminen on onnellisempi seksuaaliset tarpeet tyydytettyinä – oli hänellä hysteriaa tai ei.

View post on imgur.com