Syötävä kahvi lanseerattiin – kofeiinia kahden kupillisen verran

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kahvi on monille jokapäivästä elämän eliksiiriä. Suomi on yksi maailman eniten kahvia kuluttavista maista, ja suomalaiset juovatkin sitä keskimäärin 4-5 kupillista päivässä. Nyt kahvia on saatavilla myös syötävässä muodossa, ainakin Yhdysvalloissa.

Sanfranciscolainen Nootrobox on lanseerannut Go Cubes -nimisen välipalan, jota kuvaillaan pureskeltavaksi kahviksi. Yksi kahvikuutio pitää sisällään 50 milligrammaa kofeiinia, mikä vastaa noin kahta kahvikupillista.

Go Cubes -kahvikuutioita myydään mokkakahvin, suodatinkahvin ja latten makuisina. Pureskeltava kahvi sisältää myös L-teaniinia ja B6 sekä B12 -vitamiineja.

Toistaiseksi on epäselvää, tullaanko kahvikuutioita näkemään vielä joskus myös Euroopan ja Suomen markkinoilla. Tällekin tuotteelle voisi kuvitella löytyvän markkinarakoa kofeiiniriippuvaisesta pohjolasta.

We've invented the future of coffee. It's chewable and you can put it in your pocket, and we launched a brand new…

Julkaissut GO CUBES Chewable Coffee 29. helmikuuta 2016