Toimittaja unohti niistää – huonosti kävi suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuhanenäinen toimittaja on joutunut kiusalliseen tilanteeseen suorassa lähetyksessä, kun hänen nenänsä alkoi vuotaa kesken reportaasin. MSNBC-kanavan toimittaja Hallie Jackson oli niin keskittynyt tehtäväänsä, ettei hän huomannut nenästään roikkuvaa limaa.

Jackson oli uppoutunut kertomaan Yhdysvaltain presidentinvaaleja koskevasta tilannekatsauksesta. Naisen nenästä esiin putkahtanut limapallo venyi lopulta Hallien huulten eteen ja putosi sitten maahan.

Jackson ei ilmeisesti ollut edes tietoinen nolosta tilanteesta. Uutislähetystä seuranneet katsojat onnistuivat taltioimaan näyn videolle ja videoklippejä on jaettu sosiaalisessa mediassa. Alkujärkytyksestä toivuttuaan myös Hallie on kyennyt nauramaan asialle. Hän totesi, etteivät edes uutisankkurit ole turvassa flunssalta.