Raju syytös: Äiti yritti viedä teinivaimon aviomiehen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teinivaimona, aikuisviihdetähtenä ja realitytähtenä tunnettu Courtney Stodden on saanut kohun aikaan väittämällä, että hänen äitinsä Krista Keller on kodinrikkoja. 21-vuotias Stodden pelkää aviomiehensä Doug Hutchinsonin pettäneen häntä Kristan kanssa.

RadarOnline -sivuston mukaan Courtney on vakuuttunut siitä, että hänen äitinsä yrittää varastaa hänen aviomiehensä. Nainen kertoi, että hänellä on todisteita siitä, että Krista on käyttäytynyt sopimattomasti vävyään kohtaan ja heillä on ollut suhde.

Krista kiistää väitteet, joiden mukaan hän olisi harrastanut seksiä Dougin kanssa. Keller ei myöskään ole myöntänyt suhdetta vävynsä kanssa. Kristan mukaan hänellä on lämpimät välit Hutchinsonin kanssa, mutta heidän välillään ei ole eikä koskaan tule olemaan romanssia. Courtneyn mukaan Krista lähenteli hänen miestään pari vuotta sitten, kun Kellerin avioliitto oli kriisissä.