11-vuotias hanhi ammuttiin autosta – tekijästä jättimäinen vinkkipalkkio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pieni Sandonin kylä Hertfordshiressa on menettänyt rakkaan asukkaansa. Alueella pitkään asunut hanhi oli ammuttu autosta käsin ja asukkaat ovat sekä surullisia että raivoissaan menetyksensä vuoksi. Yksi Sandonin asukkaista on nyt luvannut 250.000 punnan palkkion henkilölle, joka ilmiantaa tekijän.

The Goose -nimellä tunnettu hanhi oli Sandonin kylän rakas maskotti, jonka kaikki ihmiset tiesivät. Se oli asunut alueella jo yli 11 vuotta ja vietti usein aikaa punaisen puhelinkopin lähettyvillä. Hanhi myös auttoi pienempiä lintuja kuten sorsia päivittäin ylittämään kylätien turvallisesti.

Hanhi oli niin rakastettu, että kylän asukkaat ovat varmoja siitä, että autosta ampunut henkilö ei asu Sandonissa. Asukkaat toivovat rahasumman auttamaan oikean syyllisen löytymisessä. Kylän aikuiset ja lapset ovat vieneet Independent-sivuston mukaan The Goosen muistoksi puhelinkoppiin kukkia ja kirjeitä.