Janoinen koala pysäytti pyöräilijät – otti hörpyn juomapullosta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Adelaidessa pyöräilleiden kaverusten matkanteko koki yllättään käänteen, kun tielle ilmestyi hätääntynyt koala. Pyöräilijät huomasivat, että koala vaelteli tiellä edestakaisin etsien jotain. Sitten he oivalsivat, että koala etsi todennäköisesti vettä.

Paahtavan kuuma päivä oli pakottanut eläimen laskeutumaan alas puusta, jotta se voisi etsiä juotavaa. Pyöräilijät tarttuivat juomapulloihin ja ruiskuttivat vettä tielle merkiksi, että heillä oli sitä, mitä koala etsi. Utelias koala ei aikaillut, vaan se nousi pyörän päälle ottamaan hörpyn pullosta.

Daily Mail -lehden mukaan pyöräilijät huolestuivat koalasta ja soittivat lopulta Koala Rescue Hotline -eläintenpelastusjärjestön hätänumeroon. Pelastustyöntekijät saapuivat noutamaan koalan tarkistaakseen sen terveydentilan. Koala kärsi lievästä nestehukasta, mutta se oli muuten terve yksilö. Tarkistusten jälkeen hoitajat vapauttivat eläimen takaisin luontoon.

Thirsty!

Julkaissut Nick Lothian 1. maaliskuuta 2016