Masturbointi synnytyksen aikana lievittää kipuja merkittävästi

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tutkimusten ja esimerkkitapausten mukaan nainen voi saada synnyttäessään orgasmin, mikä saattaa monien mielestä kuulostaa melko omituiselta. Nyt valokuvaaja Angela Gallo on paljastanut, että hän masturboi synnytyksen aikana lievittääkseen kipua.

Kahden lapsen äiti Angela Gallo on kertonut Daily Mail -lehden mukaan, että masturboiminen on paras kivunlievitys mitä naisille on tarjolla synnytyksen aikana. 30-vuotias Gallo selvisi kuusi tuntia kestävästä synnytyksestä ilman lääkkeitä luonnollisen kivunlievityksen avulla, minkä hän sai itsetyydytyksen avulla.

Gallo otti ensimmäisessä synnytyksessään vastaan kaikki mahdolliset kivunlievitykset, joita lääkäreillä oli tarjota. Synnytys kesti kokonaisuudessaan 45 tuntia ja Gallosta tuntui, että hän ei pystynyt kontrolloimaan omaa kehoaan.

Toinen synnytys tapahtui kodin omassa rauhassa ilman lääkkeitä pelkän masturboinnin avulla. Synnytys kesti kuusi tuntia ja Gallo kertoi tuntevansa itsensä synnytyksen aikana vahvaksi ja seksikkääksi naarasleijonaksi.