Nolo näky punaisella matolla: Julkkisparia ei tunnistettu?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jessica Simpsonin jalanjäljissä aikoinaan laulajana julkisuuteen noussut pikkusisko Ashlee Simpson on naimisissa Evan Rossin kanssa. Pariskunta koki nolon hetken, kun punaisella matolla työskennelleen tuli muistuttaa valokuvaajille siitä keitä he olivat.

Ashlee ja Evan olivat menneet Elton Johnin järjestämiin AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party -juhliin ja astelleet sisäänkäynnin luona olevalle punaiselle matolle valokuvattaviksi. Ilmeisesti pariskunnan tunnettuus on ehtinyt jonkin verran hiipumaan, koska järjestäjätaho koki tarpeelliseksi näyttää pariskunnan aikana heidän takanaan kylttiä, josta valokuvaajat näkivät keitä he olivat.

Daily Mail -lehti on julkaissut valokuvaajan ottaman kuvan, jossa näkyy miten pariskunnan takana nainen pitää nimikylttiä ylhäällä. Viime aikoina lehdistö on sekoittanut julkisuuden henkilöitä jonkin verran toisiinsa, mutta epäilemättä hetki on saattanut tuntua tähtiparista nololta jälkeenpäin.