Poliisit toteuttivat pikkupojan haaveen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolmevuotiaan kalifornialaispojan hartain toive on toteutunut hyväsydämisten viranomaisten ansiosta. Poliiseja fanittava Tayden Nguyen on nimittäin päässyt viranomaisten oppiin yhden päivän ajaksi. Pieni poliisikokelas on sulattanut ihmisten sydämet sosiaalisessa mediassa.

KTLA-uutissivuston mukaan Taydenin työparina toimi 26-vuotias Mike Gradilla. Westminster Police Department on julkaissut Facebookista kuvia päivästä Taydenin kanssa. Taaperon vanhemmat olivat olleet viranomaisiin yhteydessä, sillä heidän poikansa oli aina haaveillut poliisien tapaamisesta. Vanhemmat halusivat piristää taaperoa, sillä hän oli ollut allapäin päiväkodin aloittamisen jälkeen. Pojalla oli ollut vaikeuksia sopeutua uuteen yhteisöön.

Viranomaisten vierailu oli päivän pelastus. Sen lisäksi, että ihmiset ovat olleet hullaantuneita pikkupoliisista ovat monet olleet hurmioissaan Taydenin työparista, Mikesta. Hellyttävän tempauksen jälkeen 26-vuotiaalle mieskomistukselle on sadellut yhteydenottoja naisihalijoilta. On käynyt ilmi, että taaperon lisäksi myös monet muut haaveilevat päivästä Mike Gradillan seurassa.

This adorable little guy wanted to meet a police officer. His parents called WPD today saying their son was a big fan…

Julkaissut Westminster Police Department, CA 26. helmikuuta 2016