Rita Ora biletti Chris Brownin kanssa – kuvat kiteyttävät olennaisen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Rita Ora on yllättänyt faninsa julkaisemalla netissä kuvan, jossa hän esiintyy yhdessä räppäri Chris Brownin kanssa. Yhteiskuva on lietsonut romanssihuhuja, joiden mukaan tähdet tapailevat toisiaan.

The Sun -lehden mukaan sinkkuelämää viettävällä Rita Oralla on ollut hiljattain monta rautaa tulessa. Hänet on nimittäin yhdystetty romanttisessa mielessä näyttelijä Gerard Butleriin, räppäri Chris Browniin ja hänen on-off-poikaystäväänsä Yoni Lahamiin.

Lähipiirin mukaan Ritan ja Chrisin välillä on oikeanlaista kemiaa. Silminnäkijöiden mukaan parin välillä kipinöi muun muassa Oran Body On Me -musiikkivideon kuvauksissa. Viimeisimmän Instagram-kuvan perusteella pariskunta on jakanut hotellihuoneen keskenään. Kumpikaan tähdistä ei ole peitellyt yhdessä vietettyä aikaa.

?

Kuva, jonka Rita Ora (@ritaora) julkaisi