Sharon Osbourne paljasti: ”Löysin Ozzyn sängystä kahden lastenhoitajan kanssa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sharon Osbourne on paljastanut, että hän on aikoinaan saanut Ozzyn kiinni pelehtimästä lastenhoitajien kanssa. Sharon on kertonut löytäneensä Ozzyn sängystä kahtena eri kertana kahden eri lastenhoitajan kanssa. Tapauksen jälkeen Sharon palkkasi enää mieshoitajia.

Sharon Osbourne kertoi Toronto Sun -lehden mukaan, että heillä oli lasten ollessa pieniä neljä lastenhoitajaa palkattuna. Sharon oli kiireinen kolmen lapsen äiti eikä hän pystynyt pitämään yhtäkään lastenhoitajaa kotonaan vuodokauden ympäri, minkä vuoksi hän päätti palkata neljä naista. Päätös osoittautui virheeksi.

Jokainen hoitajista koitui Sharonin päänvaivaksi. Sharonin mukaan naiset olivat vain rahan ja maineen perässä, ja heidän ainut tavoitteensa oli tulla kuuluisaksi. Sharon löysi hoitajia pelehtimästä sängystä Ozzyn kanssa silloin, kun Ozzy oli kaikkein sekavimmillaan alkoholista ja huumeista. Lopulta Sharon palkkasi miesapulaisen, jonka nimi oli Big Dave.