Uskomaton instrumentti! Mies sävelsi kappaleen kuulakoneella

Viihdeuutiset · Annika Kela

33-vuotias muusikko Martin Molin on suunnitellut ja kehittänyt erikoisen instrumentin. Wintergatan-yhtyeen jäsenenä tunnettu Molin on rakentanut soittimen, joka soittaa musiikkia 2.000 kuulan avulla. Muusikko on julkaissut musiikkivideon Youtuben Wintergatan-kanavalla.

Videolla hän esittelee sävellystään, jonka hän on luonut kuulasoittimensa avulla. Monimutkaisen soittimen rakentaminen on kestänyt Martinilta yli 14 kuukautta.

Mies on lopputulokseen tyytyväinen, sillä soittimesta lähtevä ääni on uskomaton. Koneen laitteistossa on yhteensä yli 3.000 eri osaa ja sitä todennäköisesti osaa käyttää tällä hetkellä vain suunnittelija itse. Freshness-sivuston mukaan Ihmiset ovat olleet haltioissaan Martinin keksinnöstä ja hänen musiikkivideonsa on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa.