Finnmatkojen mainosvideo leviää somessa – miespari lemmenlomalla

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Finnmatkat on julkaissut juuri uuden keskustelua herättäneen mainosvideon. Mainoksessa esitellään matkoja, joissa yövytään aikuisille suunnatuissa Sensimar-hotelleissa. Mainoksessa homopariskunta hyväilee toisiaan ja suutelee, minkä vuoksi videota pidetään jonkinasteisena kannanottona.

Finnmatkat kehottavat videonsa kuvauksessa ihmisiä lähtemään lomalle oman rakkaan kanssa aikuisille suunnattuihin Sensimar-hotelleihin. Videolla miespariskunta nousee vedestä syleillen toisiaan. He ovat selvästi rakastuneita toisiinsa ja antavat toisilleen suudelmia.

Video on arvatenkin saanut paljon kommentteja sekä puolesta että vastaan. Finnmatkat on itse kommentoinut mainoksen kuvastavan sitä kuinka kaikki lomailijat ovat tervetulleita heidän matkoilleen. Sensimar-hotellit ovat aikuisille suunnattuja kohteita, jotka sopivat romanttiseen lomailuun ja ystävysten yhteiseen irtiottoon arjesta.

Sensimar-hotellit kahdelle

Lähde unelmiesi lomalle rakkaasi kanssa. Uutta! Sensimar-hotellit kahdelle http://bit.ly/21FIDGW

Posted by Finnmatkat on Thursday, March 3, 2016

Katso video tästä.