Isoäiti räppäsi ambulanssissa matkalla sairaalaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

78-vuotias isoäiti Norma Clarke oli alkanut kärsimään yllättäin runsaasta nenäverenvuodosta. Clarke oli ottanut tilanteen hyvin rauhallisesti ja asettunut ambulanssin saavuttua mukavasti auton taakse istumaan. Clarke oli päättänyt esittää itsetekemänsä räpin ja viihdyttää pelastushenkilökuntaa automatkan aikana.

Clarke oli tehnyt oman räpin lyriikoineen Dr Dre -artistin kappaletta mukaillen. Clarken lapsenlapsi Jordan Lynam oli automatkalla mukana ja päätti kuvata räppäävää isoäitiään. Isoäiti esitti hyvin vakuuttavasti Sam the Rapper -nimisen kappaleensa.

Jordan Lynam kommentoi Daily Mail -lehdelle hänen isoäitinsä olevan todellinen luonnon lahjakkuus esiintymisessä ja riimien kirjoittamisessa. Lynam kuuntelee isoäitinsä kanssa yhdessä Dr Dren tuotantoa, mistä Clarke onkin luultavasti saanut vaikutteita myös omaan kirjoittamiseensa.

My Inspiring, Strong, Talented, Rapping, Wise Nan. Incredible Woman – Norma Clarke ❤️My Favourite Video ??Legend !!

Posted by Jordan Lynam on Tuesday, February 23, 2016