Miten on mahdollista? Nämä julkkikset eivät näytä ikääntyvän lainkaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähdet voivat kokea paineita oman ulkonäkönsä suhteen, minkä vuoksi moni turvautuukin kauneusleikkauksiin ja pieniin kirurgisiin toimenpiteisiin. Osa tähdistä elää kuitenkin terveellisesti ja on perinyt niin hyvät geenit, että ikääntymisen merkit eivät näy heidän ihossaan ilman täyteaineitakaan.

BuzzFeedVideo on julkaissut videon, jossa esitellään kymmenen tähteä, jotka eivät tunnu vanhenevan ulkonäkönsä puolesta laisinkaan. Videolla nähdään kymmenestä tunnetusta julkimosta kaksi kuvaa, joiden välillä on noin kymmenen vuotta aikaa.

Videolla nähdään muun muassa näyttelijä Gabrielle Union, Sofia Vergara ja Halle Berry sekä laulajat Jennifer Lopez, Pharrell Williams ja Jared Leto. Näyttäisi siltä, että tähdet ovat ottaneet jonkinlaisia nuoruuspillereitä sillä eletyt kymmenen vuotta eivät ainakaan näy heidän kasvoiltaan.