Lapset kommentoivat Donald Trumpin puheita: ”Kuin viisivuotias pikkulapsi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa presidenttikilpa huipentui alkuvuoden osalta kuluvan viikon tiistaina, kun niin sanottu Super-Tiistai osoitti ketkä ovat vahvimmat ehdokkaat maan seuraavaksi presidentiksi. Toinen heistä oli liikemies Donald Trump, joka on aiheuttanut erityisesti Yhdysvaltojen ulkopuolella tyrmistystä päättömillä puheillaan.

Nyt verkossa nähdään, että yhdysvaltalaiset lapset ymmärtävät jopa aikuisia paremmin millaisesta miehestä on todellisuudessa kyse. Suosittu Kids React esitti nimittäin joukolle eri ikäisiä lapsia videoita Trumpin puheista. Lasten kommentit ovat nopeasti nousseet nettihitiksi, eivätkä suotta. Lapset nimittäin toteavat videoita nähtyään, että Trump käyttäytyy kuin viisivuotias pikkulapsi.