Miss Bosniaa epäillään gangsteriksi – yhdistettiin palkkamurhaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Playboy-mallina ja Miss Bosniana tunnettu Slobodanka Tosic on tuomittu kahden ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen murhan yrityksestä. Kaunotar pidätettiin taannoin epäiltynä osallisuudesta palkkamurhaan, jonka kohteena oli Tosicin gangsteripoikaystävä Djordje Zdrale.

Daily Mail -lehden mukaan Slobodanka oli lyöttäytynyt yhteen kilpailevan gangsteriporukan kanssa ja he suunnittelivat yhdessä Zdralen murhan. Kaunotar seurusteli Djordjen kanssa, joten hänen tehtävänään oli houkutella mies ansaan. Poliisit olivat gangstereiden jäljillä ja he tekivät joukkopidätyksen onnistuneen peiteoperaationsa seurauksena.

Miss Bosnia pakeni maasta, mutta hänet on nyt toimitettu Kroatiasta takaisin Bosniaan oikeudenkäyntiään varten. Murhan yrityksen lisäksi kaunotaren on epäilty olevan osallisena viidessä murhatapauksessa ja lukuisissa varkauksissa. Missi on viimein saatu oikeuden eteen ja hänet tuomittiin ehdottomaan vankeusrangaistukseen rikoksistaan.