Sammakko saa lapset kiroilemaan – hauskat tilanteet videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten opetellessa puhumaan tietyt sanat, kirjainyhdistelmät ja äänteet voivat tuntua hieman haastavammilta kuin toiset. Amerikkalaisille lapsille sammakkoa tarkoittava sana näyttäisi yleisesti tuottavan eniten ongelmia, minkä vuoksi heidän suustaan pääseekin yllättävän ruma sana sen sijaan.

YouTube-videolla nähdään hauska kooste lapsista, jotka eivät osaa sanoa frog-sanaa. Vanhemmat ovat kuvanneet lapsiaan videolle, kun he yrittävät toistaa frog-sanaa, sillä oikean sanan sijaan suusta pääseekin kerta toisensa jälkeen kirosana: ”f**k”.

Lapset näyttävät todella hellyttäviltä, kun he yrittävät tosissaan sanoa sammakko-sanaa ja luulevat vielä toistavansakin sanan oikein. Pehmolelunallea sylissään halaava pieni ja suloinen taapero näyttää yllättävän huvittavalta toistaessaan tarkoittamattaan rumaa kirosanaa.