Seksityöläisten parhaat vinkit makuuhuoneeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisillä on seksin suhteen erilaisia mieltymyksiä eivätkä kaikki pidä samoista asioista lakanoiden välissä. Seksin ja aikuisviihteen parissa työskentelevät tietävät kuitenkin muutaman hyvän neuvon, jotka sopivat jokaiselle. Cosmopolitan keräsi seksityöläisten antamat parhaat vinkit seksiä varten.

1. Liukuvoide

Liukuvoidetta ei voi olla koskaan liikaa. Jokainen voi hyötyä liukuvoiteesta oli henkilö sitten luontaisesti kostea tai ei.

2. Jokainen kokee epävarmuutta halujaan kohtaan

Moni voi ajatella omien mieltymystensä olevan outoja. Useammilla on kuitenkin samanlaisia asioita, joista he kiihottuvat, mikä tekee niistä jo melko normaaleja.

3. Sopikaa säännöistä

Jokaisella on olemassa raja, jonka ulkopuolelle meneminen ei enää kiihota. Käykää yhdessä läpi missä toistenne rajat menevät.

4. Intiimisyys voi olla seksikkäämpää kuin seksi

Katsekontakti, hyväileminen ja hierominen ovat usein seksikkäämpää kuin itse yhdyntä. Pitäkää siis huolta siitä, että panostatte läheisyyteen ja intiimisyyteen tarpeeksi.

5. Roolileikit ovat kokeilemisen arvoisia

Ilman sen suurempaa syytä välillä kannattaa pukeutua hieman eri tavalla tai meikata näyttävästi piristääkseen sänkypuuhia silloin tällöin.

6. Oman vartalon tunteminen on seksikästä

Itsevarmuus ja oman vartalon tunteminen on seksikästä. Se, että et häpeile ja nautit silminnähden kiihottaa yleensä myös toista osapuolta.