Yksityisetsivä: ”Tupac murhattiin vasta sairaalassa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-artistien keskuudessa väkivaltainen kuolema on perinteisesti ollut yleisempää kuin missään muussa musiikkigenressä. Tunnetuin räppärimurha on Tupac Shakurin kuolema, josta on sittemmin liikkunut toinen toistaan hurjempia väitteitä motiiveista lavastukseen ja salaliittoon.

Nyt yksityisetsivä Michael Douglas Carlin vaatii poliisia avaamaan Las Vegasissa vuonna 1996 tapahtuneen murhan tutkinnan uudelleen. Hän on nimittäin perehtynyt Tupacin tapaukseen jo pitkään, ja miehen mukaan hän epäilee Tupacin tulleen murhatuksi vasta University Medical Center of Southern Nevada -sairaalassa juuri ennen kuin tämä olisi paljastanut ketkä häntä ampuivat.

Tupac 187 -teoksen kirjoittanut Carlin uskoo, että Tupacin sairaalaraportteja on väärennetty, että totuus kuolinsyystä ei paljastuisi. Hänen mukaansa Tupacin kerrottiin vielä sairaalassa selviävän saamistaan vammoista, mutta sitten yhtäkkiä lausuntoja muutettiin päinvastaiseksi.

Carlinin mukaan Tupac ei ollut ampumavälikohtauksen todellinen kohde, vaan hän osui luotien tielle sattumalta, Clank TV uutisoi. Ampumistapauksen motiiviksi Carlin uskoo 500 miljoonan dollarin arvoisen Death Row Records -levy-yhtiön, joten murhan kohteena olisi todellisuudessa ollut Suge Knight.