Britney Spears on diivojen diiva – muistatko nämä hetket?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

34-vuotias poptähti Britney Spears on aloittanut uransa jo nuorena. Nainen nousi todella suosituksi artistiksi jo vuonna 1999 hitillään …Baby One More Time. Tällöin nuoresta naisesta leivottiin viatonta teinityttöjen idolia, mutta ne ajat ovat jääneet jo kauas taakse.

Killer Queen -kanava kerää YouTube-videoillaan yhteen kuuluisien artistien diivamaisimpia hetkiä, joissa tällä kerralla on päässyt loistamaan Britney Spears. Moni saattaa muistaa naisen hyväsydämisenä ja kilttinä vaaleaverikkona, mutta lempeästä ulkonäöstään huolimatta poptähti osaa olla myös kova aina tilanteen niin vaatiessa.

Videolla nähdään hetkiä, joissa Britney Spears on sivaltanut muun muassa Christina Aguileraa, entistä poikaystäväänsä Justin Timberlakea, laulajakokelaita, fanejaan ja omaa henkilökohtaista tiimiään. Britney Spears osaa todistetusti olla todella kova suustaan varsinkin silloin kun hänestä tuntuu, että häntä on loukattu.