Internet lähetti kaverukset kahden kuukauden seikkailulle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Daniel halusi lähteä seikkailulle autollaan ja keksi hauskan idean. Hän laittoi ystävänsä kanssa pystyyn Internet Adventure Club -nimiset nettisivut, joiden välityksellä he ottivat tuntemattomilta ihmisiltä vastaan tehtäviä, joita heidän tulisi matkan aikana tehdä.

Tuntemattomat ihmiset lähettivät satoja tehtäviä matkaan lähteville kaveruksille. Tehtävissä ihmiset kertoivat hauskoja asioita, joita Danielin täytyy ystävänsä kanssa eri kaupungeissa kokeilla. Osa tehtävistä oli hyvin konkreettisia ja esimerkiksi sellaisia, joissa pyydettiin tiettynä päivänä jollekin henkilölle muuttoavuksi.

Daniel oli matkalla ystävänsä kanssa kaksi kuukautta ja miehet suorittivat niin monta tehtävää 43 kaupungissa matkansa aikana kuin he suinkin vain pystyivät. Kaverukset pääsivät kokemaan ja näkemään paljon uusia asioita ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Ystävykset kuvasivat koko matkansa YouTube-kanavalleen, ja videoivat myös kaikki tehtävät, jotka he suorittivat.