Kim Kardashianin kaksoisolento löytyi – hämmästyttävä yhdennäköisyys!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meikkitaiteilijana työskentelevien dubailaiskaunottarien Instagram-tili SoniaxFysa on tullut monille tutuksi nerokkaista meikki- ja kauneusvinkeistä. Neitokaisen sivusto on puoleensavetävä myös toisesta syystä, sillä toinen sisaruksista on kuin ilmetty Kim Kardashian.

Brobible-sivuston mukaan Sonia muistuttaa kasvonpiirteiltään kuuluisaa realitytähteä. Instagram-tilillä olevat kommentit paljastavat, että monet ovat huomanneet yhdennäköisyyden ja huomauttaneet siitä kaunokaiselle.

Ihailijoiden yllätykseksi Sonia on eri mieltä asiasta ihmisten kanssa. Nuori kaunotar ei nimittäin näe itsessään mitään kimimäistä. Hän on suhtautunut asiaan niin, että Kardashianiksi kutsuminen on kohteliaisuus. Neitokainen ei kuitenkaan halua luoda itselleen nimeä Kim Kardashianin kopiona vaan taidokkaana meikkitaiteiljiana.

Sleek ponytail tutorial today on my app with @michaelsilvahair

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

#throwbackthursday my fave! Makeup by me #soniaxfyza #makeupartist #beauty #classic #london #middleeast #sleek

Kuva, jonka Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza) julkaisi

Makeup by me on Sonia – Fyza #soniaxfyza #Dubai #mydubai #uae

Kuva, jonka Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza) julkaisi