Kuurolla naisella nerokas tatuointi – muistuttaa muita kuuroudesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisesta korvasta kuuroutuneet ihmiset joutuvat varmasti useaan otteeseen tilanteisiin, joissa ihmiset puhuvat heille juuri siihen korvaan, jolla he eivät kuule mitään. Yksi vasemmasta korvastaan kuulonsa menettänyt nainen keksi hauskan ratkaisun, jonka avulla hän halusi jatkossa viestittää muille korvan olevan kuuroutunut.

Nainen oli tatuoinut korvansa taakse hyvin havainnollistavan kuvan, joka muistuttaa ihmisiä ystävällisesti puhumaan vain toiseen korvaan. Kuuroutuneen korvan taakse nainen oli ottanut tatuoinnin, jossa on mute-merkki.

Kuvan levitessä Imgurissa viraaliksi myös muut samaan ratkaisuun päätyneet päättivät julkaista itsestään kuvan. Yhdellä miehellä oli kuuroutuneen korvan takana mikrofoni, jonka yli oli piirretty viiva. Toisella miehellä oli tatuoitu korvan taakse sana deaf, mikä tarkoittaa kuuroa.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com