Eläinmaailman moderni perhe: Leijona, tiikeri ja karhu elävät yhdessä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain Georgiassa sijaitseva Noah’s Ark Animal Shelter -suojelualue on koti monille pelastetuille eläimille. Yksi suojelualueen ihastuttavimmista eläinperheistä on kolmikko, joka koostuu pelastetusta leijonasta, tiikeristä ja karhusta.

Baloo-karhu, Leo-leijona ja Shere Khan -tiikeri ovat ystävystyneet keskenään ja niistä on tullut erottamattomia. Erikoinen eläinperhe jakaa keskenään suuren aitauksen ja satunnaisia nahisteluita lukuun ottamatta eläimet tulevat toimeen erinomaisesti.

Daily Mail -lehden mukaan eläimet pelastettiin luvattomalta kasvattajalta niiden ollessa alle yksivuotiaita. Pennut olivat eläneet ensimmäisen elinvuotensa kurjissa oloissa kasvattajien kellarissa. Eläinten välinen ystävyys on saanut alkunsa jo silloin, kun ne olivat pentuja.

Eläintenhoitajat huomasivat, että pennut olivat kiintyneitä toisiinsa, joten kolmikko on saanut elää yhdessä myös eläintensuojelualueella. Eläintensuojelijoiden ansiosta karhu, leijona ja tiikeri saavat elää elämänsä yhdessä suojelualueen rauhassa.