Shokkikäänne! OJ Simpsonin tontilta löytyi haudattu veitsi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Los Angelesin poliisilaitos on saanut hiljattain tutkittavakseen teräaseen, joka on löydetty OJ Simpsonin omistuksessa olleelta tontilta. Pihamaalle haudattu veitsi löytyi, kun kodin uusi omistaja aloitti tontilla rakennustyöt.

TMZ-viihdesivuston mukaan erikoisen tapauksesta tekee se, että veitsi löytyi useita vuosia sitten. Talon uusi omistaja oli vienyt veitsen kotinsa lähettyvillä päivystäneelle viranomaiselle. Kävi ilmi, että teräaseen vastaanottanut poliisi ei ollutkaan hoitamassa virkatehtäviään, vaan hän oli valvomassa alueella tapahtuvia elokuvakuvauksia.

Selvittämättömästä syystä poliisi vei teräaseen kotiinsa ja säilytti sitä siellä tähän päivään asti. Veitsen olemassaolo paljastui poliisilaitokselle vasta sitten, kun mies kertoi siitä ystävilleen ja kehuskeli, että hän aikoi kehystää sen ja laittaa seinälleen.

Poliisit vaativat veistä laitokselle tutkimuksia varten ja lopulta mies luovutti aseen. Pihalta löydetty veitsi on aiheuttanut kohun mediassa. Monet pitävät mahdollisena sitä, että kyseessä on OJ Simpsonin vaimon murhassa käytetty ase. Poliisi ei ole kommentoinut keskeneräistä tutkintaa.