Uuden Ghostbusters-elokuvan ensimmäinen traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ghostbusters – Haamujengi lukeutuu 80-luvun ikimuistoisimpiin ja menestyksekkäimpiin elokuviin. Nyt kulttimaineessa olevaa kauhukomediaa ollaan päivittämässä nykypäivään uusien tähtien voimin. Uuden Ghostbusters-elokuvan traileri on nyt julkaistu.

Sen perusteella uusi elokuva tulee olemaan yhdistelmä uutta ja vanhaa. Suurimpana erona alkuperäiseen elokuvaan on tietenkin se, että Haamujengi koostuu nyt naispuolisista tutkijoista ja paranormaalien ilmiöiden asiantuntijoista.

Vaikka traileri on täynnä ensimmäisestä Ghostbusters-elokuvasta tuttuja yksityiskohtia, ei kyseessä ole jatko-osa. Alkuperäisestä Haamujengistä tutut näyttelijät Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson ja Sigourney Weaver ovat mukana sivurooleissa. Uusina Haamujengiläisinä elokuvassa nähdään Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon ja Leslie Jones. Elokuvan ohjaa Spy – Vakoojan asussa ja The Heat -elokuvista vastannut Paul Feig.