Teemu Selänne raivostui Twitterissä: ”Kenelle kuuluu oikeus tietää?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen jääkiekkolegenda Teemu Selänne nousi taannoin otsikoihin, kun hän kommentoi turvapaikanhakijoiden tekemiä raiskauksia. Samalla hän kertoi ystävänsä tyttären joutuneen turvapaikanhakijoiden joukkoraiskauksen uhriksi. Sittemmin media ryhtyi selvittelemään tapauksen taustoja tarkemmin.

Yleisradio julkaisi äskettäin artikkelin, jossa se kertoi, että Selänteen kertoman kaltaista tapausta ei ole sen selvitysten mukaan viranomaisten tiedossa. Myös Tuomas Enbuske on epäillyt julkisesti Selänteen kertomuksen todenperäisyyttä. Viikonloppuna kiekkolegenda kommentoi itse syntynyttä kohua Twitterissä, jossa hän antoi tiukkaa palautetta medioille.

– VAU..Kenelle kuuluu oikeus tietää MISSÄ, MILLOIN ja MITEN joku on raiskattu? Tämän raskaan päätöksen tekee vain ja ainoastaan UHRI ei MEDIA! Teemu Selänne kirjoitti.