Hämmästyttävä kuva kolaripaikalta – koira ajoi rekkakolarin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Minnesotassa otetussa kuvassa nähdään 4. maaliskuuta tapahtunut tilanne, jossa rekka on ajanut päin puuta ja parkkeerattua autoa. Onnettomuudessa olisi tuskin muuten mitään erikoista, mutta rekan ajaja sattui olemaan tässä tapauksessa koira.

18-renkainen rekka liikkui Minnesotan Mankatossa sijaitsevan huoltoaseman parkkipaikalla ja törmäsi sen eteen parkkeerattuun autoon. Paikalla olleen David Stegoran mukaan auton kuljettaja ei ollut paikalla onnettomuushentkellä.

Sen sijaan rekan ohjaamossa ollut labradorinnoutaja oli ilmeisesti onnistunut jollain tavalla saamaan auton liikkeelle. Ajoneuvo ohjattiin pian tapahtuneen jälkeen pois tapahtumapaikalta. Poliisit eivät ole tavoittaneet rekan oikeaa kuljettajaa.

– Tiedän vain sen että koira oli labradorinnoutaja, poliisi kommentoi paikalliselle Makato Free Press -lehdelle.