Isä hylkäsi Ellie Gouldingin lapsena – suosikkilaulaja haluaa nyt tutustua isäänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Ellie Goulding on paljastanut Delirium-kiertueensa keikalla, että hän aikoo tutustua isäänsä uudelleen. 29-vuotias tähtönen on kertonut lehtihaastatteluissa, ettei hänen isänsä ole ollut läsnä hänen elämässään, sillä mies hylkäsi perheensä Ellien ollessa viisivuotias.

Splash
Splash
Splash
Splash

The Daily Star -lehden mukaan Ellien ja isän välit ovat alkaneet lähentyä vasta viime vuosina, mutta siitä huolimatta he eivät ole läheisiä toisilleen. Kaunotar on kirjoittanut isästään ja heidän suhteestaan I Know You Care -kappaleen, joka julkaistiin Gouldingin Halcyon-albumilla.

Cardiffissa keikkailemassa ollut Ellie paljasti faneilleen, että hänen isänsä oli tullut katsomaan hänen esiintymistään ja he aikoivat mennä yhdessä syömään keikan jälkeen. Ellien ja hänen isänsä suhde on vasta alkutekijöissään, mutta tähtönen toivoo että vielä jonain päivänä hän kokisi heidän olevan jälleen yhtä perhettä.