Isälle hyvät naurut – oli sitonut lasten kanootin narulla rantaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauskat ja viattoman pienet käytännönpilat piristävät tylsää ja harmaata arkea yllättävän paljon. Nyt videolla nähdään hauska pila, jonka eräs perheenisä oli tehnyt kahdelle tyttärelleen uimarannalla.

Perhe on lähtenyt yhdessä uimarannalle viettämään hauskaa päivää ja he ovat ottaneet mukaansa ilmalla täytettävän kanootin. Tyttäret haluavat kokeilla kanoottia ja ovat melomassa sillä pois rannasta. Rannasta lähteminen ei kuitenkaan suju niin helposti kuin he olivat kuvitelleet.

Isä kuvaa tyttäriään, jotka yrittävät meloa kanootilla eteenpäin. Isä on sitonut kanootin salaa rantaan kiinni, minkä vuoksi tyttöjen melontayritykset alkavat naurattamaan häntä. Lopulta tytöt huomaavat, että heidät on sidottu rantaan, minkä jälkeen tilanne alkaa naurattamaan myös lapsia.