Katien jalkoväli on liikaa – kaksimielinen tienviitta varastetaan jatkuvasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mainen asukkaat joutuvat äänestämään jo toista kertaa viimeisen neljän vuoden aikana siitä joutuvatko he nimeämään yhden tien kokonaan uudelleen. Mainessa Embden-nimisessä kylässä sijaitsevan Katies Crotch Road -tien kyltti varastetaan viikoittain, mikä alkaa kyllästyttämään asukkaita.

Ihmisten mielestä Katies Crotch Road kuulostaa ja näyttää tienviitassa niin hauskalta, että kyltti varastetaan aina hyvin pian sen jälkeen, kun se pystytetään tien viereen uudelleen. Katie-nimiset näyttävät pitävän hauskana sitä, että heidän haaruksiensa mukaan on nimetty tie, minkä vuoksi kyltit kaiketi viedään tien vierestä.

Embdenin kaupungin puolesta kommentoinut Charles Taylor kertoi Huffington Post -lehden mukaan, että uuden kyltin pystytyksen jälkeen kyltti katoaa aina noin viikon kuluessa. Kaupunki pohtii tien nimeämistä uudelleen esimerkiksi nimellä Katie Road tai Cadie Road. Toinen vaihtoehto olisi tehdä niin painava kyltti, että sitä ei saisi niin helposti maasta irti.