Upea kilpa-ajo! Poliisin McLaren ja UAV-kopteri ottivat kisan Dubaissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dubaissa järjestetään 11. ja 12. maaliskuuta 2016 World Drone Prix -kilpailut. Siinä UAV-laitteiden ohjaajat ympäri maailmaa ottavat mittaa toisistaan nopeatempoisen kilpa-ajon merkeissä. Pääpalkintona on miljoonan dollarin palkinto.

Nyt Youtuben World Drone Prix -kanavalla lämmitellään tulevia kisoja varten videolla, jossa UAV-kopteri ja McLaren 650s -auto ottavat mittaa toisistaan Dubaissa. UAV-laite on varta vasten kilpailukäyttöön suunniteltu, kun taas McLarenin urheiluauto on Dubain poliisin käytössä.

Neonvaloin valaistu ja raskaan syntikkamusiikin tahdittama futuristinen nopeuskilpilpailu on kuin suoraan elokuvista tai videopeleistä. Video todistaa sen, että kilpailukäyttöön tarkoitetut lentolaitteet pääsevät yhtä hurjiin nopeuksiin kuin kalliit urheiluautot.