Hupsista! Nainen lähetti nolon vessakuvan perheensä viestiketjuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pikaviestinpalveluihin perustettavat ryhmät helpottavat yhteydenpitoa tietylle porukalle. Esimerkiksi perheet saattavat hyödyntää ryhmäominaisuutta juhlapyhiä suunnitellessaan ja kuulumisia vaihtaessaan. Viestiketjuun lähetettävät kuvat kannattaa kuitenkin tarkastaa suurennuslasilla.

Tämän oppi ainakin nainen, joka lähetti vessassa otetun peilikuvan perheenjäsenilleen ennen työhaastatteluun menemistä. Nainen kuitenkin unohti korjata seksivälineensä viereiseltä tasolta, ja joutui pian kuvan lähettämisen jälkeen paniikkiin. Viestin sai ensimmäisenä naisen veli, joka pani kuvan sekä viestiketjun Imguriin koko maailman tarkasteltavaksi.

– Ok, mayday mayday, lähettämässäni kuvassa ei ole vain yksi vaan kaksi dildoa. Voisitko estää perheviestit hetkeksi, jotta äiti ei näe kuvaa? Nopeasti, kiitos. Olen todella typerä, nainen kirjoitti hädissään ennen kuvan latautumista nettiin, BroBible-sivusto kirjoittaa.

Reddit
Reddit

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat