Poika esitteli Spiderman-asuaan – sitten aivastus yllätti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naamioasut voivat olla välillä tukalan kuumia. Niissä on vaikea hengittää, ja kasvojen eteen tuleva kangas tai naamari alkaakin muuttua hengityksen vuoksi nopeasti nihkeäksi ja hikiseksi. Erään pojan kohdalla se muuttui myös aivastuksen myötä räkäiseksi.

Videolla nähdään hauska tilanne, kun poika astelee kameran luo Hämähäkkimiehenä. Poika kantaa ylpeänä hänen ylleen laitettua Spiderman-kokovartaloasua ja tulee näyttämään sitä innoissaan kuvaajalle. Poikaa alkoi kuitenkin hänen epäonnekseen yllättäin aivastuttamaan.

Poika ei ehtinyt ottamaan huppua pois päästään kun aivastus yllätti hänet. Poika aivastaa, jolloin hupun sisään ja pojan kasvoille tulee lapsen reaktiosta päätellen mukava määrä räkää. Poika vetää ällöttyneenä kangasta kauemmas kasvoistaan kun aikuiset katsovat huvittuneina vierestä.