Poliisit eivät olleet uskoa silmiään – onneksi kamera tallensi näyn

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Mayann Christy on pidätetty epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta Illinoisin Rosellessa. Viranomaiset olivat pysäyttäneet Christyn liikenteessä huomattuaan, että naisen auton konepellissä törrötti puu.

Alkoholia nauttinut naiskuski oli törmännyt ajomatkallaan puuhun. Se ei ollut kuitenkaan hidastanut naisen vauhtia, sillä hän oli jatkanut matkaansa siitä huolimatta, että hänen autonsa konepellissä oli kiinni yli viisimetrinen puu.

The Daily Star -lehden mukaan viranomaiset ovat julkaisseet naisen autosta otettuja kuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvat ovat hyvä muistutus siitä, minkä takia autoa ei saa ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena. Onneksi Cristyn tapauksessa auto oli törmännyt puuhun eikä esimerkiksi kadulla kävelleeseen jalankulkijaan.