Selena Gomez jäi hissiin jumiin – kuvasi pelastumisensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Selena Gomez on viettänyt tämän viikon Pariisissa. Gomez julkaisi matkansa alkamisesta Instgram-tilillään kauniita kuvia, joissa nainen poseeraa hotellinsa ylellisen sviitin parvekkeella. Matka sai kuitenkin nopeasti erikoisen käänteen, kun laulajatar jäi seurueineen hissiin jumiin.

Selena Gomez on julkaissut Twitter-tililleen lyhyen videopätkän tilanteesta, jossa hän on jäänyt seurueineen hotellinsa hissiin jumiin. Hissi oli yllättäin jäänyt kahden kerroksen väliin jumiin eivätkä hissin ovet olleet auenneet.

Videoklipissä Gomez kehottaa ystäviään olemaan rauhallisia ja pysymään hiljaa, koska hän arvelee puhumisen kuluttavan hississä olevan hapen nopeammin loppuun. Lopulta yksi hississä olleista miehistä onnistui saamaan hissin sivuoven auki ja johdattamaan laulajattaren vapauteen loukustaan.

We made it Paris

Kuva, jonka Selena Gomez (@selenagomez) julkaisi

It's fun to look cool sometimes @chrisclassen

Kuva, jonka Selena Gomez (@selenagomez) julkaisi