Teinivaimo matki Kim Kardashiania – alastomana Instagramissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kohukaunottarena ja teinivaimona tunnettu Courtney Stodden on ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa tähtönen poseeraa ilkosillaan. Tarkkasilmäiset fanit ovat panneet merkille, että Stoddenin kuva on kuin kopio Kim Kardashianin julkaisemasta alastonkuvasta.

Huomionhakuinen teinivaimo on keksinyt ovelan tavan mainostaa tulevaa singleään. Alastonkuvansa viestissä kaunotar muistuttaa fanejaan siitä, että hänen uusin singlensä on pian kuunneltavissa musiikkipalveluissa.

Daily Mail -lehden mukaan Courtney on selvästi saanut inspiraationsa kuvan julkaisemiseen Kardashianilta. Stodden mainitsi kuvassaan, ettei hänkään löytänyt vaatekaapistaan mitään päällepantavaa viitaten Kim Kardashianin kuvaan. Tähtösen mainoskikka on onnistunut, sillä hän on saanut paljon huomiota osakseen kuvan julkaisemisen jälkeen.

Working on a new single! It's coming out soon… Oh & I can't find anything to wear either, Kim! #girlproblems #kimkardashian

Kuva, jonka Courtney A Stodden (@courtneyastodden) julkaisi