Mitä ihmettä? Komediatähdet uuden WTC-elokuvan pääosissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornialainen Thunder Studios on vahvistanut tiedon, jonka mukaan WTC-terrori-iskuista kertovan Nine Eleven -elokuvan pääosaroolit on jaettu näyttelijätär Whoopi Goldbergille ja näyttelijä Charlie Sheenille.

Splash
Splash

Jännittävä draamaelokuva kertoo viidestä ihmisestä, jotka jäivät jumiin pilvenpiirtäjän hissiin terrori-iskujen aikaan. Goldbergin ja Sheenin lisäksi elokuvassa nähdään näyttelijät Wood Harris, Olga Fond ja Luis Guzman.

Variety-sivuston mukaan elokuvan ohjaa Martin Guigui ja sen on käsikirjoittanut Steven Golebiowski. Draamaelokuvan roolijako on ihmetyttänyt ihmisiä, sillä Sheen, Goldberg ja Guzman tunnetaan parhaiten komediarooleistaan. Jää nähtäväksi kuinka hyvin komediatähdet suoriutuvat rooleistaan kuolemanvakavassa elokuvassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat