Kaikkien aikojen idea! Mies teki takapuolestaan aarrekartan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Imgur-käyttäjä PaulChanel joutuu otattamaan säännöllisesti infrapunakuvia takapuolestaan. Tällä tavoin varmistetaan, että jalkojensa toimintakyvyn menettänyt mies saa aina uuden pyörätuolin, joka on varmasti mukavan tuntuinen ja oikean kokoinen.

PaulChanel on siis nähnyt melko monta infrapunakuvaa pepustaan. Yksi kuvista oli miehen mielestä niin hieno, että hän halusi ikuistaa sen vähintäänkin erikoisella tavalla. PaulChanel päätti teettää takapuolensa infrapunakuvasta kartan.

Tässä vaiheessa PaulChanel kääntyi brittiläisen taiteilijan ja kartantekijän David Atkinsonin puoleen. Atkinson teki kuvan pohjalta ”Gravelous Butticus” -nimisen kuvitteellisen saaren kartan vanhan ajan tyyliin.

Saaren nimi viittaa PaulChanelin Gravel-lempinimeen ja tapuolta englannin kielessä tarkoittavaan butt-sanaan. PaulChanel julkaisi Imgur-kuvapalvelussa sarjan otoksia, joissa tutustutaan peppukartan eri syntyvaiheisiin. Viimeisissä kuvissa päästään ihastelemaan valmista lopputulosta.

OC Butt Map: So I Heard Imgurians Love Butts of All Kinds … kind of a long post, I'll try to be brief with the descriptions.