Nuori mies auttoi vanhuksen tien yli – ihana näky!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiinassa kuvattu video, jossa nuori mies auttaa vanhusta tien yli, on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Videolla mies auttaa kävelyvaikeuksista kärsivän vanhan naisen pääsemään suuren ja vilkkaan risteyksen kohdalla tien yli.

Autossa istuneet matkaajat ovat kuvanneet nuorta miestä videolle, koska he ovat olleet varmasti niin otettuja hänen toiminnastaan. Mies kävelee suojatiellä todella hidasta vauhtia naisen vierellä. Vanhuksella näyttäisi olevan vaikeuksia kävelemisen kanssa, koska hänellä on myös kävelykeppi apunaan.

Kävely on niin hidasta, että lopulta mies kääntyy naisen puoleen ja ilmeisesti kysyy häneltä lupaa naisen kantamiseen. Mies ottaa vanhuksen syliinsä ja kantaa hänet turvallisesti toiselle puolelle tietä. Videota kommentoineet ovat pitäneet pojan toimintaa esimerkillisenä ja todella hyväsydämisenä, minkä vuoksi moni onkin jakanut tilanteesta kuvatun videon eteenpäin.

Young man sweeps off an elderly lady with walking difficulty off her feet to help her cross road in #China’s Fujian

Posted by People's Daily, China on Monday, March 7, 2016

Katso kuva tästä.