Suhde syvenee! Orlando Bloom ja Katy Perry vaihtoivat jo avaimia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että poptähti Katy Perryn ja näyttelijä Orlando Bloomin välille on roihahtanut romanssi. Nyt pari on edennyt suhteessa siihen pisteeseen, että he ovat vaihtaneet kotiavaimia toistensa asuntoihin.

Heat-lehti uutisoi, että Orlando Bloom ja Katy Perry asuvat käytännössä saman katon alla. Suhde on edennyt nopeasti vakavaan vaiheeseen ja Orlando antoi asuntonsa avaimen kiireiselle laulajattarelle, jotta hän voisi saapua miehen luokse aina kun huvittaa. Katy ojensi oman avaimensa vastavetona Orlandolle.

Uutisoimme hiljattain, kuinka julkkispari vietti aikaansa Havaijilla lemmenloman merkeissä. Pari ei peitellyt ihastustaan toisiaan kohtaan, sillä he pitelivät kädestä kiinni ja halailivat julkisesti. Näyttelijä ja laulaja ovat tapailleet tammikuusta saakka.