Puolivuotias pieni merenneito ihastuttaa verkossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vauvat ovat suloisia, pehmeitä ja pyöreäposkisia. Niin on myös kuusi kuukautta vanha Le Pham Kha Di, josta on tullut tuorein koko maailman ihastelema nettijulkkis. Hänen vanhempansa pukivat pienokaisen söpöksi merenneidoksi.

Vanhemmat olivat ladanneet pienen tytön kuvat aasialaiseen Weibo-yhteisöpalveuun, ja merenneidosta on hetkessä tullut yksi valtakunnan seuratuimmista lapsista. Valokuvat on otettu heidän vietnamilaisen kotikaupunki Ho Chi Minhin julkisella uima-altaalla.

Kuvissa säteilee elämänsä alkutaipaleella oleva pikkutyttö, joka on samaan aikaan suloinen ja herkkä kuin koskettava. Vaikka tummatukkainen merenneitopienokainen on kaukana Disneyn Ariel-hahmosta, oli Pieni merenneito -elokuva valokuvasession järjestäneiden vanhempien inspiraationa, Daily Mail uutisoi.