Ruokakirurgi täytti suklaapatukan KitKat-patukalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme Starassa taannoin The Food Surgeon -nimisestä Youtube-käyttäjästä. Kanavan oudolla tavalla viihdyttävillä videoilla kirurgi tekee pikkutarkkoja operaatioita erillaisille ruoka-aineille.

Nyt The Food Surgeon on palannut uuden videon myötä. Kirurgi osoittaa olevansa todellinen ruokien maailman Frankenstein yhdistämällä KitKat-suklaan 3 Musketeers -patukkaan.

Videolla 3 Musketeers -suklaapatukan sisus tyhjennetään, minkä jälkeen sen sisään asennetaan kirurgisella tarkkuudella yksi pala KitKat-levystä. Tälläkin kertaa operaation seuraaminen on erikoisella tavalla kiinnostavaa. Ei siis ihme, että The Food Surgeon -kanavalla on jo yli 68 tuhatta tilaajaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat