Julma pila: Saudi-taksikuski esitti itsemurhapommittajaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saudiarabialainen televisio-ohjelma on toteuttanut kaupunkien kaduilla julman pilan. Taksikuskina toimiva pilailija oli laittanut ylleen pommivyötä muistuttavan viritelmän ja hänen tehtävänään oli pelotella asiakkaita uhkailemalla, että hän räjäyttää itsensä.

Daily Mail -lehden mukaan taksikuski esitti olevansa jihadisti, joka oli valmistutunut uhraamaan itsensä. Miehen kyytiin nousseet asiakkaat menivät luonnollisesti paniikkiin. Jokainen heistä yritti suostutella jihadistia luopumaan itsemurha-aikeistaan.

Tempun päätteeksi kuski osoitti taksissa olevia kameroita ja alkoi nauraa. Hän paljasti kyytiläisilleen, että kyseessä oli pila. Tempauksen seurauksena monet purskahtivat itkuun. Youtubessa julkaistuilta videoilta käy ilmi, ettei kukaan kyytiläisistä nauranut televisioyhtiön mauttomalle pilalle.